Maak kennis met de mensen van Eveda Capital

Olivier Takx

Managing Partner

Olivier heeft 25 jaar gewerkt in investment banking, kapitaalmarkten, corporate finance en business development in Londen, Zwitserland en Amsterdam. Sinds 2003 richt hij zich voornamelijk op onroerend goed. Olivier is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en MBA studie gevolgd in de Verenigde Staten.

Boris Termaat

Analyst

Tijdens zijn studie heeft Boris gewerkt in vastgoed- en vermogensbeheer. Momenteel studeert hij om CFA-charterholder te worden. Boris heeft een master in Business Administration – Financieel Management van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Bram Dekker

Head of Research

Bram heeft 15 jaar ervaring als senior onderzoeker bij Redevco voordat hij zijn horizon verbreedde. Bram heeft een master in Service Management en Leisure Managment en versterkt als Head of Research het Eveda-team met zijn research-based aanpak.

William van Beuningen

Analyst

William werkt sinds 2007 in vastgoed. Hij is gespecialiseerd in financierings-/investeringsoplossingen en transactiemanagement. Hij heeft ruime ervaring in aankopen, financieren en beheren van commercieel en residentieel vastgoed(portefeuilles), waaronder de op- en uitbouw van een Nederlandse woningportefeuille met >10,000 woningen. William is afgestudeerd in Technische Bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heeft in 2012 een MBA voltooid.